Hondenuitlaatservice Nikki
Amy`s Dogz

Even voorstellen, mijn naam is Amy Pronk-Boogaard en vanaf kleins af aan wilde ik al met dieren gaan werken.

Toen ik in februari 2017 naar De Lier verhuisde en ik in de buurt ging verkennen, ben ik in contact gekomen met een aantal hondenuitlaatservices. Vanaf dat moment ben ik elke dag met ze mee gaan lopen, dit vond ik echt waanzinnig leuk, heb daardoor ook veel geleerd. Toen mijn collega's steeds meer aanvragen bij mij in de buurt kregen die zij zelf niet konden aannemen, kwam bij mij met idee op om mijn eigen hondenuitlaatservice te beginnen. Het is echt heerlijk om elke dag de honden te zien spelen met elkaar, zo vrolijk, gelukkig als ze zijn en dat je ze moet en voldaan weer thuis brengt dat geeft mij zoveel voldoening.


Ik ben werkzaam in De Lier en Oud Rijswijk.

www.amydogz.nl

Amysdogz.nlnl@gmail.com

06-13878597